Sleutels veilig opgeborgen in een sleutelkluis

Dat zoiets kleins zo belangrijk kan zijn, natuurlijk de sleutel bedoeld. Er zijn vele sleutelkluisjes en sleutelkastjes beschikbaar op het internet waarbij het niet zo complex om de juiste te kiezen. Prijzen zijn vaak niet hoog als in vergelijking met de zwaardere kluizen op Diefstalwijzer.nl.

Sleutelkluisjes komen in verschillende varianten, met cijferslot over het algemeen. Daarnaast is het goed om te kijken of het kluisje ook een politiecertificaat heeft, het merk MasterLock voldoet over het algemeen aan deze eisen en het kopen van een MasterLock sleutelkluis is kiezen voor de veilige optie.

Vaak worden sleutelkluizen ook wel sleutelkastjes genoemd. Kijk dus goed tijdens het zoeken naar de juiste naar een dergelijke benaming.

Sleutekluisjes zijn ook bij meerdere verkooppunten te krijgen, Praxis, Gamma en Bol.com bieden bijvoorbeeld een prima assortiment kluisjes.

Sleutelkluis aan wand

Zo kies je het juiste sleutelkluisje

Er zijn vele type sleutelkastjes beschikbaar op het internet, verschillende merken, wel of niet gecertificeerd of gekeurd. De volgende vragen helpen je tot het uitzoeken van de juiste sleutelkluis:

  1. Het budget voor een sleutelkastVoor thuisgebruik is een lager budget prima. Voor een sleutelkluis in de thuiszorg zal er meer geinvesteerd moeten worden.
  2. Voor thuis of in een professionele omgeving zoals de thuiszorg of zakelijk?Voor thuisgebruik volstaan goedkopere kluizen prima. Bekijk goed of er alsnog een politiecertificaat bij zit om zo de kwaliteit van de kluis wel te waarborgen. Voor de thuiszorg of professioneel gebruik zijn certificaten en keurmerken een prioriteit.
  3. Met cijferslot of niet, verankerd aan de muur of niet?Aanbevolen is om de kluisje te verankeren of te bevestigen aan de wand. Vooral buiten is het niet aan te raden om kluizen los ergens neer te leggen. Verankeren kost een kleine 50 tot 100 euro als het door een vakman gedaan wordt.
  4. Afmetingen, afhankelijk van waar het kastje wordt opgehangenHang het kastje niet te opvallend in het zicht van mensen. Vooral als het buiten betreft of in een omgeving binnen waar veel mensen zijn. Dit geldt ook voor omgevingen waar men zonder daadwerkelijke intentie kunnen komen zoals bedrijfsverzamelpanden.

Een sleutelkluis online kopen

Er zijn voldoende online winkels die een ruim aanbod aan sleutelkluizen aanbieden. Wij hebben de top 5 meest verkochte en best geteste sleutelkluizen door gebruikers op een rij gezet. Onderstaande sleutelkluizen zijn verankerbaar, geschikt om buiten op te hangen en gecertificeerd voor gebruik in de thuiszorg.

Koop inbraakpreventie artikelen op Bol.com

Bol.com logo

Sleutelkluizen vergelijken

Wij hebben de meest populaire sleutelkluizen onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de sleutelkluis kopen die je het meeste aanspreekt. Deze vergelijking baseren wij op de informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn van bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen?
LifeGoods Sleutelkluissterk materiaal
hoge kwaliteit
veilig
€ 22,99Bekijk hier
Masterlock Sleutelkluissterk materiaal
hoge kwaliteit
veilig
€ 29,45Bekijk hier
Aidapt Sleutelkluissterk materiaal
hoge kwaliteit
veilig
€ 22,95Bekijk hier
Rottner Sleutelkluissterk materiaal
hoge kwaliteit
veilig
€ 36,95Bekijk hier
Masterlock keypad Sleutelkluissterk materiaal
hoge kwaliteit
veilig
€ 36,95Bekijk hier

Vragen over sleutelkluizen? Stel ze gerust hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *