Nanocoating.nl

Alles over het beste persoonlijke alarm

Een persoonlijk alarm is een klein apparaat, waarmee je kunt alarmeren in geval van nood. Vaak activeer je het handzame alarmpje door op een knop te drukken of door aan een ‘tag’ te trekken. Er gaat een sirene af óf er wordt een hulpdienst/contactpersoon gebeld, afhankelijk van het soort alarm. De meest bekende versie is misschien wel de senioren alarm armband of het horloge.

Er zijn verschillende persoonlijke alarmen die je kunt kopen, waarin de keuze reuze is. Je hebt zowel abonnementen, zoals bij een gsm. Een veel verkocht item is echter het persoonlijke alarm zonder abonnement, die werkt door middel van een simkaart.

Koop inbraakpreventie artikelen op Bol.com

Bol.com logo

Persoonlijke alarm vergelijken

Wij hebben de meest populaire persoonlijke alarmen onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de persoonlijke alarm kopen die je het meeste aanspreekt. Deze vergelijking baseren wij op de informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn van bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen?
Universeelwerkt goed
handig in gebruik
€ 124,99Bekijk hier
Honeywellklein en compact
werkt goed
handig in gebruik
€ 20,-Bekijk hier
Home8werkt goed
handig in gebruik
ook met app
€ 109,-Bekijk hier
Draadlooswerkt goed
handig in gebruik
€ 20,-Bekijk hier
Draadloos met SMSwerkt goed
handig in gebruik
met sms functie
€ 124,99Bekijk hier

Vragen over persoonlijke alarmen? Stel ze gerust hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *