Alles over de Beste Magneetcontacten

Voordat je de beste magneetcontacten kunt bestellen, is het eerst handig om te weten wat het inhoudt. Het zijn kleine magneetstrips, die je bevestigt aan ramen en deuren om inbrekers te weren. Daarom worden ze ook wel deursensor of raamsensor genoemd. Probeert iemand in te breken, dan zenden de magneetcontacten op je raam (of bijvoorbeeld de magneetcontacten op je garagedeur) een signaal naar het alarmsysteem. Er zijn magneetcontacten inbouw voor ramen en deuren verkrijgbaar, maar ook magneetcontacten opbouw voor bijvoorbeeld roldeuren of garagedeuren.

Wil je magneetcontacten aansluiten, dan is het vaak essentieel om een vakspecialist te raadplegen. De moderne beste magneetcontacten zijn draadloos en veel eenvoudiger om aan te sluiten, waardoor je geen complex schakelprogramma nodig hebt. Voor de beste magneetcontacten met NO + NC schakeling raadpleeg je eenvoudig de online shops. Door een wisselcontact toe te passen kun je de sensoren in slaapstand of juist ‘open’ zetten. Er zijn talloze elementen verkrijgbaar, die je kunt toevoegen aan je bestaande (of nieuwe) alarmsysteem, zoals ip-camera’s, bewegingssensoren, afstandsbedieningen, etc.

Koop inbraakpreventie artikelen op Bol.com

Bol.com logo

Magneetcontacten vergelijken

Wij hebben de meest populaire magneetcontacten onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de magneetcontacten kopen die je het meeste aanspreekt. Deze vergelijking baseren wij op de informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn van bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen?
Eufy MagneetcontactGoede kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit
Eenvoudig in gebruik
€ 27,95Bekijk hier
6 Magneetcontactenmakkelijk te monteren
Gebruiksvriendelijk
€ 13,95Bekijk hier
Somfy Deursensorontwerp
uitgebreide uitleg installatie
installatie eenvoudiger dan gedacht
€ 159,95Bekijk hier
Raamsensor Magneetmakkelijk te plaatsen
makkelijk te verbinden met een ontvanger
subtiele vormgeving valt bijna niet op.
€ 18,99Bekijk hier
Ring MagneetcontactEenvoudig te installeren en toe te voegen.
makkelijk te plaatsen
€ 34,95Bekijk hier

Vragen over magneetcontacten? Stel ze gerust hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *