Nanocoating.nl

Alles over de beste lockerkast

Een robuuste interieurinrichting met een industrieel tintje is hip! Een lockerkast, je weet wel die bekende kluisjes van vroeger, passen hier perfect in. Ze zijn niet meer alleen in de ouderwetse grijze kleur verkrijgbaar, maar ook in het zwart, rood, donkerblauw of zelfs in pastel- en neontinten.

Ben je van plan een lockerkast te kopen kijk dan goed om je heen, want er zijn diverse varianten. Tweedeurs voor kleding, met een enkele deur – leuk voor op de kinderkamer! – of juist een laag model dat je als dressoir kunt gebruiken. Je koopt deze industriële kasten bij de Kwantum, Karwei, Gamma of woonwinkel.

Koop inbraakpreventie artikelen op Bol.com

Bol.com logo

Lockerkast vergelijken

Wij hebben de meest populaire lockerkasten onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de lockerkast kopen die je het meeste aanspreekt. Deze vergelijking baseren wij op de informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn van bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen?
VidaXL 9 vakkenhoge kwaliteit
gebruiksvriendelijk
€ 227,99Bekijk hier
Lockerkast metaalhoge kwaliteit
gebruiksvriendelijk
€ 139,99Bekijk hier
VidaXL smallhoge kwaliteit
makkelijk te monteren
€ 110,99Bekijk hier
WOOODmooie vormgeving
Praktisch
voldoende ruimte
€ 429,-Bekijk hier
Lockerkast 4 vakkenmooie vormgeving
Praktisch
€ 179,-Bekijk hier

Vragen over lockerkasten? Stel ze gerust hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *