Berg je laptop veilig op in een laptopkluis

Een laptopkluis komt veel voor als het gaat om het veilig opbergen van laptops, tablets en andere apparaten. De bekenste laptopkluis is te vinden in hotels, de kans is dus groot dat je er al een keer mee in aanraking bent geweest. Zowel verkrijgbaar met sleutelslot als een elektronisch slot.

Vaak zijn de kluizen dan ook te vinden in hotels omdat juiste deze apparaten de grootste waarde is van wat toeristen meenemen op vakantie. Niet alleen op vakantie wil je niet hebben dat je laptop, tablet of andere eigendommen eenvoudig worden gestolen. Daarom zijn dergelijke kluizen ook steeds vaker te zien bij mensen thuis.

Bij het orienteren en kopen van laptopkluizen is het belangrijk om een aantal zaken te onthouden. Prijzen varieren van 50 euro tot ook wel 1.000 euro voor een kluis. Voor thuis gebruik is het daarom ook belangrijk om eerst een budget voor jezelf vast te stellen waarna je opzoek kan gaan naar een geschikte kluis.

Lees hier meer over hoe je het beste een laptopkluis kan kiezen.

Laptopkluizen zijn onder andere te koop bij Praxis, Gamma, de ANWB (webshop) en Bol.com

Koop inbraakpreventie artikelen op Bol.com

Bol.com logo

Laptopkluis vergelijken

Wij hebben de meest populaire laptopkluizen onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de laptopkluis kopen die je het meeste aanspreekt. Deze vergelijking baseren wij op de informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn van bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen?
Premiumhandig in gebruik
duurzaam
Goede prijs/kwaliteit
€ 89,95Bekijk hier
Yale SKGsterk materiaal
hoge kwaliteit
Gebruiksvriendelijk
€ 199,95Bekijk hier
Draagbaarvoldoet aan verwachting
handig in gebruik
mooie strakke vormgeving
€ 89,90Bekijk hier
Yalesterk materiaal
hoge kwaliteit
veilig
€ 149,95Bekijk hier
Lipssterk materiaal
hoge kwaliteit
veilig
€ 199,-Bekijk hier

Zo kies je de juiste laptopkluis voor thuis of op het werk

Afhankelijk van welke omgeving is het kiezen van een laptopkluis niet moeilijk. Voor thuis is het belangrijk om de laptop snel een eenvoudig op te kunnen bergen. Een kast met een kluis, wellicht deels verstopt, kan een goede optie zijn snel en eenvoudig iedere avond de laptop op te bergen.

  1. Hoe groot is de laptop?Belangrijk is om de grootte van de laptop natuurlijk eerst goed in te schatten of met een meetlint de grootte op te nemen. Een kleine Apple Macbook kan prima in een kleine kluis, alleen heb je een grote laptop wordt het misschien wat lastiger. Kijk hier dus goed naar!

    Het is aanbevolen om minimaal 1,5x de laptop omvang te nemen en op basis van deze grootte de laptopkluis te kopen.

  2. Naast de laptop ook andere belangrijke eigendommen opbergen?Soms wil men ook portemonees, diplomas, data opslag of andere belangrijke zaken in de kluis leggen. Mocht dit het geval zijn is de totale beveilig (punt 3 en 4) des te belangrijker.
  3. Met sleutel of cijferslot?Heb je liever een sleutel altijd bij je of wil je door middel van een cijferslot ook meerdere personen toegang geven? Over het algemeen worden dergelijke laptop kluizen met cijferslot verkocht.
  4. Verankeren of niet?Dit komt neer op 2 factoren, (1) het budget en (2) of het uberhaupt wel mogelijk is. Het laten verankeren van een kluis brengt veel kosten met zich mee. Een installatie kan zomaar 500 euro kosten bovenop de aanschaf van de kluis. Wij raden wel aan het verankeren door een professioneel bedrijf en vooral een gecertificeerd bedrijf te laten doen.

Zoek je toch iets zwaarders dan een standaard laptopkluis, bekijk dan ook eens alle mogelijke brandwerende kluizen.

Vragen over laptopkluizen? Stel ze gerust hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *