Alles over de Beste Inbraakwerende Kluis

Over het algemeen is bijna iedere kluis inbraakwerend, het grote verschil zit hem in het niveau van inbraakwerendheid. Als de waardeberging hoe is is de weerstand ook vele malen hoger. Er zit dus wel degelijk verschil tussen inbraakwerende kluis voor thuis dat geschikt is als een privekluis tot grote inbraakwerende kluizen voor eigendommen met een zeer hoge waarde.

Zo kies je de juiste inbraakwerende kluis

De juiste keus is zeer afhankelijk van wat je wilt opbergen. Hoe hoger de waarde van de bezittingen des te hoger de inbraakwerendheid moet zijn. Wil je alleen documenten en een aantal datasticks of data opslag opbergen? Dan is kleine inbraakwerende kluis of lichtere privékluis een prima oplossing. Pas wel op dat je kiest voor een kluis die goed valt te verankeren. Een goedkope kleine kluis is eenvoudig op te pakken en mee te nemen zodat het op een veilige en rustige plek open te breken is. Voor de beste optie kies je dan voor een inbouwkluis welke volledig verzonken is een vloer of muur.

De zware kluizen met hoge waardeberging zijn ook uitermate geschikt voor zakelijk gebruik met een hogere eis inclusief zwaarwegende risico’s bij diefstal.

Enkele vragen om te komen tot de juiste kluis:

  • Thuis of zakelijk gebruik?
  • Hoe hoog is de waarde wat je wilt opbergen? (Hoe hoger, hoe zwaarder de beveiliging)
  • Heb je ruimte in een muur of vloer om een inbraakwerende kluis te verankeren?

Inbraakwerende kluizen test

De consumentenbond heeft een geruime tijd geleden een test gedaan met inbraakwerende kluizen voor thuis. Bekijk de video, test en tips.

Top 5 best beoordeelde inbraakwerende kluizen

Wij geloven dat inbraakwerende kluizen ECHT inbraakwerend moeten zijn, deze top 10 bestaat verschillende type inbraakwerende kluizen en worden het beste verkocht en beoordeeld door consumenten en professionals:

Koop inbraakpreventie artikelen op Bol.com

Bol.com logo

Inbraakwerende kluis vergelijken

Wij hebben de meest populaire inbraakwerende kluizen onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de inbraakwerende kluis kopen die je het meeste aanspreekt. Deze vergelijking baseren wij op de informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn van bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen?
De Raat compact safehandig in gebruik
duurzaam
Goede prijs/kwaliteit
€ 37,50Bekijk hier
Kynast Tresorsterk materiaal
hoge kwaliteit
veilig
€ 32,99Bekijk hier
Kreator KRThandig in gebruik
Fraai design
Goede prijs/kwaliteit
€ 34,89Bekijk hier
Aidaptsterk materiaal
hoge kwaliteit
veilig
€ 29,95Bekijk hier
Masterlockstevig
aantrekkelijk geprijsd
€ 74,95Bekijk hier

Vragen over inbraakwerende kluizen? Stel ze gerust hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *