Nanocoating.nl

Zo koop jij de beste fietssloten (kettingsloten)

Nederland is een optimaal fietsland, dus de handel in fietsaccessoires, zoals fietssloten is hier niet gering. Wil jij een kettingslot, combinatieslot, ringslot, kabelslot of beugelslot kopen, dan kun je bij bouwmarkten, fietshandels of lokale winkelketens terecht. Denk aan Action, Hema, maar ook Gamma of bol.com.

Zorg dat je van tevoren voldoende fietssloten gaat vergelijken en kies altijd voor een degelijk model met een keurmerk, zoals een Axa. Wil jij jouw nieuwe fiets gaan verzekeren, dan is een slot met een ART-keurmerk een vereiste voor de verzekeraar. Anders kun je wel nieuwe fietsen blijven kopen!

Koop inbraakpreventie artikelen op Bol.com

Bol.com logo

Fietsslot vergelijken

Wij hebben de meest populaire fietssloten onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de kettingslot kopen die je het meeste aanspreekt. Deze vergelijking baseren wij op de informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn van bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen?
AXA Newtonvoldoet aan verwachting
Goede kwaliteit
€ 18,25Bekijk hier
AXA Absolute 9Goede kwaliteit
Sterk
€ 44,95Bekijk hier
LLOCX Reflecterendvoldoet aan verwachting
Goede kwaliteit
goede prijs/kwaliteit verhouding
€ 44,99Bekijk hier
Abusdegelijke ketting
voelt duurzaam en kwalitatief aan
extra lengte is handig
€ 43,95Bekijk hier
Vinzvoldoet aan verwachting
Goede kwaliteit
handig in gebruik
€ 19,95Bekijk hier

Vragen over fietssloten? Stel ze gerust hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *