Nanocoating.nl

Documentenkluis van klein tot groot

Een documentenkluis is een van de meest gangbare kluizen verkrijgbaar. Van paspoorten en andere papieren documenten tot data opslag apparaten zoals datasticks of harde schijven. Vaak worden de laatst genoemde kluizen ook wel datakluizen genoemd. Documentenkluizen hebben in basis dezelfde inbraakwerende kluis en brandwerende kluis eigenschappen.

Waar moet u op letten bij het kopen van een documentenkluis?

In eerste instantie moet u weten wat u wilt opbergen. Het woord geeft het al weg, een documentenkluis is speciaal voor documenten. Papieren documenten zijn de meest voorkomende voorwerpen die in een dergelijke kluis worden opgeborgen. Natuurlijk kan er in een dergelijke kluis ook datasticks, harde schijven en overige belangrijke voorwerpen.

De grootte van de kluis is erg belangrijk in deze. Zo zijn er documentenkluizen in A4 formaat beschikbaar maar ook grotere kluizen die bijvoorbeeld ook weer in te bouwen zijn in wand of vloer.

Documentenkluizen zijn standaard brandwerend, controleer goed welke brandklasse bij uw eigendommen het beste past.

Online een documentenkluis kopen

Er zijn voldoende online winkels die een ruim aanbod aan documentenkluizen aanbieden. Wij hebben de top 5 meest verkochte en best geteste documentenkluizen door gebruikers op een rij gezet.

Koop inbraakpreventie artikelen op Bol.com

Bol.com logo

Documentenkluis vergelijken

Wij hebben de meest populaire documentenkluizen onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de documentenkluis kopen die je het meeste aanspreekt. Deze vergelijking baseren wij op de informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn van bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen?
Masterlock L1200handig in gebruik
Fraai design
duurzaam
€ 42,95Bekijk hier
Masterlock LCHsterk materiaal
hoge kwaliteit
veilig
€ 74,95Bekijk hier
Masterlock LFHsterk materiaal
hoge kwaliteit
veilig
€ 119,95Bekijk hier
Sentrysterk materiaal
voldoet aan verwachtingen voldoende ruimte
€ 63,-Bekijk hier
Masterlock LCFsterk materiaal
hoge kwaliteit
veilig
€ 89,95Bekijk hier

Vragen over documentenkluizen? Stel ze gerust hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *