Nanocoating.nl

Alles over de beste deursloten

Om de beveiliging van je deuren te verbeteren ben je op zoek naar het beste deurslot. Eerst moet je weten wat voor slot je nodig hebt, want er zijn grofweg drie soorten sloten verkrijgbaar: het oplegslot, een cilinderslot en het driepuntsslot. Ben je op zoek naar het beste deurslot voor je voordeur of buitendeur, dan heb je tegenwoordig een overdaad aan opties. Wil je de deur openen met een app, vingerscan, pincode of afstandsbediening? Denk na over je keuzes, voordat je nieuwe onderdelen gaat bestellen om het slot te vervangen.

Voor sloten voor je binnendeur heb je met heel andere opties te maken. Vaak worden deze direct geplaatst met een nieuwe deur, zoals een afsluitbare toiletdeur, deur in de badkamer of een slaapkamerdeur. Is er een sleutel kwijt, dan kun je er ook voor kiezen om een compleet nieuwe slotkast te installeren. Dit is het deel waar zowel de deurklink als het sleutelgat zich bevinden. Je kunt bij de lokale bouwmarkt (Gamma, Karwei, Praxis) standaardsloten kopen, maar wil je een slot met een keurmerk of een slim slot, dan doe je er goed aan een speciaalzaak of goede slotenmaker te bellen.

Koop inbraakpreventie artikelen op Bol.com

Bol.com logo

Deursloten vergelijken

Wij hebben de meest populaire deursloten onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de deurslot kopen die je het meeste aanspreekt. Deze vergelijking baseren wij op de informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn van bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen?
GERDAmakkelijk te monteren
hoge kwaliteit
gebruiksvriendelijk
€ 49,95Bekijk hier
Nuki Slimsterk materiaal
hoge kwaliteit
veilig
€ 255,-Bekijk hier
BOLDsterk materiaal
hoge kwaliteit
veilig
€ 199,-Bekijk hier
Met vingerafdrukhoge kwaliteit
veilig
€ 299,-Bekijk hier
Nuki 2.0hoge kwaliteit
veilig
€ 199,-Bekijk hier

Vragen over deursloten? Stel ze gerust hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *