Nanocoating.nl

Alles over de beste Brandkast

Als je een puzzelfan bent, dan ken je de diversiteit van deze brandkast met vier letters wel! Een ezel of safe gebruik je om documenten of waardevolle eigendommen veilig op te bergen. Het openen gebeurt vaak met een sleutel, want het is in de regel een kast met cilinderslot. Iedere professionele slotenmaker kan, met de juiste tools, zelfs de brandkast openen als je de sleutel verliest.

Een brandkast kun je kopen in verschillende afmetingen, waarbij de kleine variant vaak wordt ingezet als sleutelkluis of voor privégebruik. Een groot model vind je wel in kantoren, omdat hier bedrijfsgegevens in worden opgeborgen. Al je bijzondere eigendommen of bedrijfsgegevens zijn zo niet alleen beschermd tegen ongewenste gasten, maar ook tegen brand of waterschade. Kies altijd voor een model met een keurmerk, zodat je zeker weet dat het goed zit! Koop bij een specialist of kies voor een klein model voor thuisgebruik, zoals die van de Gamma.

Koop inbraakpreventie artikelen op Bol.com

Bol.com logo

Brandkast vergelijken

Wij hebben de meest populaire brandkasten onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de brand kast kopen die je het meeste aanspreekt. Deze vergelijking baseren wij op de informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn van bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen?
RVShoge kwaliteit
gebruiksvriendelijk
€ 49,95Bekijk hier
De Raat 2KGroot en zwaar
60 min brandwerend
€ 499,-Bekijk hier
De Raat 2EGroot en zwaar
60 min brandwerend
met cijfercombinatie
€ 799,-Bekijk hier
De Raat 4EExtra groot
met cijfercombinatie
€ 1199,-Bekijk hier
Dubbeldeurszo groot als een kast
beste bescherming
60 min brandwerend
€ 6199,-Bekijk hier

Vragen over brandkasten? Stel ze gerust hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *