Alles over de Beste Autokluis

Onderweg neem je vaak belangrijke spullen mee, van een portemonnee tot wellicht een paspoort, contant geld, huissleutels en andere eigendommen. Vaak worden autoruiten ingeslagen om een snelle grijp te doen en snel te vluchten, vooral als je nou net even die plaspauze hebt op weg naar je favoriete vakantiebestemming. Geef dieven daarom geen kans met een autokluis om zo belangrijke eigendommen veilig op te bergen. Er zijn losse autokluizen maar ook autokluizen die ingebouwd kunnen worden beschikbaar.

Autokluizen zijn daarnaast uitermate geschikt als opslag in de caravan of camper, de zogeheten caravan kluis of camper kluis.

Een autokluisje kopen kan bijna overal, online is het vooral te vinden bij de ANWB, Praxis, Bol.com en aantal andere winkels.

Een autokluis online kopen – Top 5

Er zijn voldoende online winkels die een ruim aanbod aan autokluizen aanbieden. Wij hebben de top 5 meest verkochte en best geteste autokluizen door gebruikers op een rij gezet.

Koop inbraakpreventie artikelen op Bol.com

Bol.com logo

Autokluis vergelijken

Wij hebben de meest populaire autokluizen onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de autokluis kopen die je het meeste aanspreekt. Deze vergelijking baseren wij op de informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn van bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen?
Carpointsterk materiaal
hoge kwaliteit
veilig
€ 29,99Bekijk hier
Draagbaarhandig in gebruik
duurzaam
Goede prijs/kwaliteit
€ 26,50Bekijk hier
Rottnerhandig te bevestigen in een kast/auto/caravan etc
sterk materiaal
hoge kwaliteit
€ 30,95Bekijk hier
Travel SafeGoede kwaliteit
Voordelige koop
€ 30,95Bekijk hier
ProPlusGoede kwaliteit
Voordelige koop
€ 29,95Bekijk hier

Zo kiest u de juiste autokluisKapot ruit na auto inbraak

Er zijn vele soorten kluizen voor de auto, caravan of camper beschikbaar wat de keuze nog wel wat lastiger maakt. Onthoud goed dat een dashboardkatje geen kluis is en zeer eenvoudig op te breken is. Tevens is het goed om te weten dat autokluizen te koop zijn die ook verankerbaar zijn. Vaak hebben dieven maar 15 seconden nodig om in te breken en eigendommen snel mee te nemen.

Voor de camper of caravan zijn dezelfde kluizen die je hierboven ziet ook prima te gebruiken. Deze kluizen zijn zo ontworpen dat ze zowel in auto’s als voor campers en caravans gebruikt en ingebouwd kunnen worden.

Beantwoord voor jezelf de volgende vragen om te komen tot de juiste keuze voor een autokluis:

  1. Wat is het budget?

    Er zijn al kluisjes beschikbaar vanaf 25 euro, denk wel goed om dat goedkoop vaak wel duurkoop is.
  2. In laten bouwen of los in de auto?

    In laten bouwen kost meer geld maar waarborgt wel beter tegen diefstal.
  3. Hoeveel waarde ga je in de kluis stoppen?

    Hoe meer waarde je in de kluis wilt stoppen des te meer het aanbevolen is om deze zeer waardevolle spullen niet in de auto te laten liggen.

Advies – Laat een autokluis inbouwen

Koop via een webwinkel je autokluis naar keuze en laat het inbouwen door een specialist. Vele autobedrijven vragen een paar tientjes om een autokluis in te bouwen gezien dit een zeer eenvoudige klus is.

Vragen over autokluizen? Stel ze gerust hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *