Nanocoating.nl

Alles over de Beste Anti-Rampalen

Anti-rampalen zie je vaak in winkelcentra; je hebt ze vast wel eens gezien. Het zijn die rvs palen, die in de grond verdwijnen wanneer je toegang hebt. Nadat het voertuig over de inzinkbare anti-rampalen is gereden, komen ze weer omhoog vanuit het beton en is de toegang niet langer mogelijk. Dit zijn de elektrische exemplaren, maar je hebt ook palen die handmatig bediend worden. Deze anti-rampalen trek je uit het beton en laat je later weer zakken.

De dunne, handmatig bediende paaltjes heb je al voor een kleine honderd euro. De iets stabielere variant kost enkele honderden euro’s en de elektrisch inzinkbare anti-rampalen kosten zo’n twee- tot drieduizend euro.

Koop inbraakpreventie artikelen op Bol.com

Bol.com logo

Anti-rampalen vergelijken

Wij hebben de meest populaire anti-rampalen onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en de anti rampalen kopen die je het meeste aanspreekt. Deze vergelijking baseren wij op de informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn van bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen?
Afzetpaal inklapbaarmakkelijk te monteren
hoge kwaliteit
gebruiksvriendelijk
€ 69,99Bekijk hier
Relaxdayzz Anti-parkeerpaalGoede kwaliteit
mooi design
€ 32,95Bekijk hier
Anti rampaalGoede kwaliteit
mooi design
€ 39,99Bekijk hier
Afzetpaal 2xLeuk ontwerp
Goede kwaliteit
€ 32,95Bekijk hier

Vragen over anti-rampalen? Stel ze gerust hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *