Alles over het anti paniekslot

‘Wat is een anti paniekslot?’ is een veelgestelde vraag. Dit is een insteekslot, dat je van binnenuit altijd kunt openen door de deurkruk naar beneden te duwen. Ook als het slot op de nachtschoot staat! Er zijn vele zelfvergrendelende antipaniek sloten, die na het sluiten van de deur binnen enkele seconden automatisch vergrendelen. Hierdoor kunnen mensen van buitenaf, zoals inbrekers, de ruimte niet betreden. Van binnenuit is de paniekslot deur echter via de klink wél gewoon te openen. De anti paniekslot werking is dus eigenlijk heel eenvoudig en veilig.

Een paniekslot kan ook zonder problemen op de voordeur geïnstalleerd worden of bijvoorbeeld bij nooduitgangen met een paniekbalk. Een paniekslot gaat niet samen met een knopcilinder, aangezien de deur dan van binnenuit niet geopend kan worden. Een anti paniekslot functie B (+B1) is simpelweg de technische benaming van de sloten die van binnenuit te openen zijn. Met een anti paniekslot van NEMEF zit je altijd goed, want die hebben een politiekeurmerk voor veilig wonen. Je voldoet dus altijd aan alle vereisten, net als bij de veiligheidssloten van ASSA ABLOY, waarbij vooral de litto serie opvalt. Een BKS anti paniekslot koop je met een SKG keurmerk, waardoor het slot is getest op sterkte en duurzaamheid. Ook hmb anti panieksloten zijn van prima kwaliteit, dus keus genoeg!

Koop inbraakpreventie artikelen op Bol.com

Bol.com logo

Anti paniekslot vergelijken

Wij hebben de meest populaire anti panieksloten onder elkaar gezet, zo kan je eenvoudig vergelijken en het anti paniekslot kopen die je het meeste aanspreekt. Deze vergelijking baseren wij op de informatie dat online beschikbaar is in combinatie met ervaringen van kopers. Gezien wij deze vergelijking geheel onafhankelijk benaderen heeft u een in een oogopslag een beeld van de verschillende producten. Onze onafhankelijkheid zit hem in het feit dat wij geen voorkeur presenteren en niet afhankelijk zijn van bijvoorbeeld advertentie inkomsten van de fabrikanten.

De adviesprijs kan wijzigen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs betaald raden wij je aan om te klik op “bekijk hier”. Deze link verwijst je naar een webshop om zodoende de prijs te bekijken alsmede het product daar eventueel aan te schaffen.

ProductOmschrijvingAdviesprijsKopen?
Lipsmakkelijk te monteren
hoge kwaliteit
gebruiksvriendelijk
€ 124,95Bekijk hier
Nemefmakkelijk te monteren
hoge kwaliteit
€ 59,95Bekijk hier
Universeelmakkelijk te monteren
hoge kwaliteit
€ 69,-Bekijk hier
1769makkelijk te monteren
hoge kwaliteit
€ 59,95Bekijk hier
Lips 72makkelijk te monteren
hoge kwaliteit
€ 124,95Bekijk hier

Vragen over anti-inbraakstrips? Stel ze gerust hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *